Accept Cookies?
Provided by OpenGlobal E-commerce

Arnhems Oorlogsmuseum 40-45

De Tweede Wereldoorlog in beeld, altijd actueel en met een grote collectie vindt u in het Arnhems oorlogsmuseum een uniek historisch overzicht

Dutch Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Croatian Czech Danish English French German Greek Hebrew Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Norwegian Persian Polish Romanian Russian Spanish Swedish Thai Turkish Welsh

Vrienden en donateurs

 

Donateurs 

        

De Stichting Arnhems Oorlogsmuseum '40-'45 kent een vriendenkring die goede betrekkingen met het museum heeft en het museum ook daadwerkelijk steunt. Naast de inkomsten uit entreegelden zijn voor het voortbestaan van het museum de bijdragen van onze donateurs onmisbaar. Zij stellen het museum in staat om extra activiteiten te ontplooien en thematische wisselexposities te realiseren.

Indien u ook vriend/donateur van ons museum wilt worden, kunt u hier het aanmeldingsformulier downloaden en dit per post aan ons retourneren.

Het museum is door de belastingdienst aangemerkt als een "algemeen nut beogende instelling". Voor meer informatie over giften en de Belastingdienst, klik hier. Voor informatie over de ANBI ( Algemeen Nut Beogende Instellingen) klik hier. In beide gevallen gaat u naar een externe link.

Tegenover uw financiële bijdrage staat het voorrecht om gratis het museum te bezoeken zo vaak u maar wilt.

Schenkingen

 


 

Het museum krijgt met regelmaat schenkingen van materialen en voorwerpen van mensen die graag willen dat hun schenking met liefde en zorg tentoongesteld wordt voor een breed publiek.
Deze schenkingen leveren een bijdrage aan het voortbestaan van het museum en aan het vermeerderen van kennis over de oorlogsjaren bij jong en oud.
Ook zijn schenkingen van financiele aard een mogelijkheid die belastingvoordelen biedt.

Overweegt u een schenking? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord. Vacatures

       Houdt u van geschiedenis, bent u met name geïnteresseerd in de Tweede Wereldoorlog en zoekt u een gemoedelijke plek om met gelijkgestemden uw kennis te delen en over te dragen aan een breed publiek, dan is dit uw kans!

ARNHEMS OORLOGSMUSEUM ZOEKT:

 

  • Gidsen voor het rondleiden van (buitenlandse) bezoekers
  • Handige medewerkers algemeen onderhoud
  • Creatieve medewerkers/samenstellers diorama’s en thema-exposities
  • Medewerkers voor het ondergoud van rijdend materieel (tanks, auto’s, motoren en fietsen)
  • Medewerkers met ervaring op het gebied van video/dvd/geluid voor het samenstellen en monteren van korte films/video’s en geluidsbanden uit de Tweede Wereldoorlog


Het betreft werk op vrijwillige basis waarbij wij een interessante historische werkomgeving kunnen bieden en een aangename werksfeer. Wij verwachten van gemotiveerde kandidaten een enthousiaste inzet en de bereidheid zich verder te verdiepen in het vakgebied.

Inlichtingen bij Eef Peeters: 026 - 44 20 958


        De Tweede Wereldoorlog in beeld, altijd actueel en met een grote collectie vindt u in het Arnhems oorlogsmuseum een uniek historisch overzicht.

Stichting Arnhems Oorlogsmuseum 40-45 Kemperbergerweg 780 6816 RX Arnhem Nederland Telefoon: 026 44 20 958 Fax 026 4821350
KVK nr. 41052649   BTW nr. 803731309B01   RSIN: 803731309
Bankrekningnr. NL62ABNA0535586108 Stichting Arnhemsoorlogsmuseum 40/45
BIC: ABNANL2A

Copyright Arnhems Oorlogsmuseum 40-45 © 2014. All Rights Reserved.